Каним ви на Общо събрание на СК Бегач на 7 декември 2016 г. (сряда) от 18:30 в Cosmos Coworking Space, ул. Ангел Кънчев 3 (където беше миналата година).

Както всяка година, вие може да изпратите вашите идеи за клуба да бъдат гласувани. Ако имате идея за ново състезание, програма на клуба (за развитие на професионални спортисти, тренировъчен лагер) и каквото и да било, изпратете идеята описана накратко, за да я включим в дневния ред за гласуване.

NB: Ако не може да присъствате, сте длъжни да номинирате друг участник да гласува вместо вас. Ако не сте в София, по устав можем да ви включим дистанционно (по Skype), само ни изпратете акаунт.

Важно: тази година се навършват 5 години от основаването на клуба и според нашия устав трябва да се гласува нов управителен съвет (УС), което предлагаме да стане по следния начин.

 1. Всеки член има възможност да се самономинира и/или да номинира един или няколко членове на клуба като изпрати номинацията си на info@begach.com в срок до 30.11
 2. На 1.12 се обявяват всички номинации и се дава възможност на номинираните да се оттеглят, ако не желаят да участват до 4.12
 3. Всички номинирани получават по 5 мин. време на годишната среща да се представят и да си кажат визията
 4. Всички членове гласуват с анонимни бюлетини, в които са посочени всички номинирани. Валидни бюлетини са тези, в които са отбелязани до пет имена на номинирани
 5. Новият управителен съвет се съставя от петимата, спечелили най-много гласове. В ситуация, при която не могат да бъдат излъчени 5 човека заради равен брой гласове се провежда втори тур.
 6. Новият управителен съвет гласува запредседател на УС

Събранието ще се състои при следния дневен ред:

 1.  Отчет за 2016 г.
 2.  Дискусия и приемане на отчет за 2016 г.
 3.  План за 2017 г.
 4.  Представяне на номинации за членове на Управителния Съвет (УС)
 5.  Гласуване на УС
 6.  Гласуване на председател на УС
 7.  Приемане на членове за 2017

***

Записването за членство за 2017 е отворено на нашия сайт – събираме членове до 31 декември, като членовете, които ще се картотекират пред БФЛА са длъжни да изпратят медицинско свидетелство, молба + сканирана лична карта до 5 декември.