Този сезон беше най-наситеният със събития от създаването на клуба. Успяхме да реализираме три доста различни събития:

*Spring360 беше бягане със свободен достъп, което се проведе в края на март. Участниците – индивидуални и в отбори по двама или трима трябваше да навъртят възможно най-голямо разстояние за 6 часа. Участниците бяха малка, но атрактивна група. вижте снимки от събитието.

*На 11 май проведохме традиционният полумаратон Панчарево. Тази година той беше с нова визия, а участниците бяха над 400, като всички получиха брандирана фланелка за бягане. Каузата, която членовете на Бегач гласуваха да бъде подкрепена на това състезание беше маркиране на алеи за бягане в столичните паркове. За нея събрахме 1450 лв., към които ще добавим 500 лв. и ще започнем работа по проект. Можете да усетите атмосферта на състезанието от видеото, което направихме:

*На 8 юни проведохме второ издание на корпоративната щафета, този път самостоятелно и под името Postbank Business Run. Участваха 107 отбора от 63 фирми. Всички участници получиха уникални чорапи за бягане, създадени от Stinky специално за това състезание. Бегач реши да подкрепи с част от събраните такси каузата на генералният спонсор Пощенска банка и Уницеф – ‘Най-добър старт за всяко дете’. Събрахме 8880 лв., към които ние ще добавим още 500 лв. Емоцията на състезанието може да усетите от това видео:

Лятото за нас не е време за почивка, за активна подготовка за есенният сезон. Участваме в подготовката на маратона в Плевен, който ще се проведе за пръв път на 28.9.2014 г. Повече информация за него може да намерите на http://plevenmarathon.com/. Регистрацията е отворена и ви чака!

На 26.10 ще проведем следващото издание на Sofia Evening Run в Борисовата градина. Твърде вероятно е то да стане Sofia Morning Run. Ще ви очакваме!