Ние от СК Бегач продължаваме да работим за развиване на съвременна маратонска култура в България, затова сега представяме нашата идея, която не е нова на големите маратони, но ще бъде реализирана за пръв път тук:

Бягане за благотворителност

Ние ще бягаме на Софийски маратон на 21.10 за каузата, за която Бегач вече веднъж събира дарения на полумаратона край Панчарево – Спорт за деца с хронични заболявания. За всеки събрани 10 лв. ние ще избягаме по 1 км. от разстоянието т.е. за да избягаме цял маратон ще е необходимо да съберем поне 420 лв., което прави средно 20 индивидуални и 20 групови спортни занимания за децата.

За ваша информация – аз избягах маратон преди седмица, а Станислав този уикенд, така че участието на Софийския маратон е сравнително голямо натоварване и за двама ни. Правим го, защото вярваме в каузата, както и в концепцията за бягане за благотворителност.

В деня на маратона ще ни разпознаете по специално изработените фланелки и можете да ни подкрепите лично по трасето на маратона.

Включете се с вашето дарение и ни подкрепете, за да заслужим да избягаме цял маратон на 21.10.

Можете да дарите през PayPal, ePay, както и на сайта на каузата към Фондация „Помощ за благотворителността в България“ (през eBG).

Няма да откажем и корпоративни дарители, които може да се свържат с нас на info маймунка begach.com.

Описание Сума
Дарение за каузата на Бегач BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки***

Оттук може да дарите и с PayPal.
Всички дарители ще бъдат публикувани на сайта и ще получат доклад от спортен клуб Бегач и Фондация помощ за благотворителността в България за извършената дейност с техните дарения.