Бягането като Тийм Билдинг

 

Бягането е най-достъпният спорт. Това го прави и един от най-лесните начини да сплотите колектива си, или както е по-известно у нас – да направите team building.

Ето 9 причини да запишете вашия екип за team building в едно от състезанията на Бегач.

 

1. Отбори

Когато човек е в отбор, показва по-високи резултати, защото тренира повече. И отговорността е по-голяма, без значение дали да не се изложи пред колегите, или за да се представи по-добре.

Всички наши състезания предлагат участие в отбор, някои като Business Run-овете са щафети не може без отбор, а Renault Morning Run има и отборно класиране.

 

2. Tренировката (понякога) е по-важна от самото състезание

Има много компании които организират тренировки на отборите си, дори водени от професионални треньори. Знаем за поне една фирма в Business Run, която прави вътрешни финали, за да излъчи А-отбора на щафетата.

Тренировката позволява да опознаете колегите и да се забавлявате заедно извън работа.

 

3. Позициониране на фирмата като добър работодател

Каквото и да си говорим, когато една фирма има няколко отбора по бягане, на нея се гледа по-различно. Дали заради еmployer branding, дали защото споделя здравословният начин на живот, винаги е плюс да сте сред бягащите компании. Така изпъквате като работодател който мисли за служителите си, а компаниите със здрави служители са по-печеливши.

 

4. Благотворителност

Всяко състезание на Бегач има кауза, а 30% от таксите на Business Run подпомагат различни орагнизации, които се борят с различни неправди. Вашата компания участва в благотворителността дори ако запишете само един отбор за бяганията, което е добър повод да се похвалите в LinkedIn или Facebook страницата ви.

 

5. Екипите

Няма нищо по-яко от фирмени екипи за бягане. Винаги ви карат да се чувствате част от нещо по-голямо, защото лесно разпознавате колегите си, а и стоят добре на снимките.

 

6. Наградите

Освен че избраните 3 отбора ще получат купи или плакети, всеки участник в състезание на Бегач получава медал или подарък от клуба или спонсорите. Винаги е добре да имате спомен от добре прекарано състезание.

 

7. Децата са добре дошли

Много от нашите събития имат и Kid’s Race, което е и kids-friendly. Доведете и най-малките, за да се включат в забавлението.

 

8. Изгодно е

Парите не са всичко на света, но все пак. Освен че сме се постарали да улесним максимално записването и фактурирането, участието в състезанията по бягане е в пъти по-евтино от конвенционален тийм билдинг.

9. Oт team building към team bonding

За разлика от конвенционалния тийм билдинг, бягането и събитията са нещо, което се повтаря всяка година и е като изпит. Затова включването ви на годишен прицнип е гаранция, че екипа ще мисли по-дългосрочно за плановете си и развитието си.

 

Включете се

Business Run Plovdiv, Renault Morning Run и Tech Run са отворени за есен 2017. Регистрирайте се директно или ни пишете на help@begach.com, за да ви упътим.

Предстоящи събития

september

22sep10:00Schwarz IT Sofia Bike Relay 2024Корпоративна вело щафета.

october

06oct10:00LIEBHERR Business Run Plovdiv 2024Корпоративна щафета

27oct09:00Sofia Morning Run 2024Парково бягане: 5, 10 или 20 км

november

30nov09:00The Big Tech Run 2024Състезание за IT професионалисти